Moja knjižnica – COBISS

Kosovelova knjižnica Sežana je vključena v sistem vzajemne katalogizacije COBISS. Preko tega sistema poteka vsa izposoja in evidenca gradiva. Tako je prek spletnega brskalnika dostop do informacijskega sistema omogočen tudi vam, dragi bralci. Mogoče je iskanje po gradivu naše knjižnice in drugih knjižnic po Sloveniji ter tudi rezervacija in podaljševanje izposojenih enot. Za podaljševanje in rezervacijo potrebujete številko veljavne izkaznice in geslo, ki ga dobite v naši knjižnici.

Povezave do storitev:

Navodila:
Po kliku na gornjo povezavo se odpre stran za iskanje po gradivu vseh oddelkih naše knjižnice. Lahko tudi izberete iskanje po posameznem oddelku.

Navodila:
Po kliku na gornjo povezavo se odpre stran z vnosnimi polji za prijavo v Mojo knjižnico. Vpišemo akronim knjižnice (SIKSEZ – Kosovelova knjižnica Sežana), številko članske izkaznice in geslo, ki ga dobite v naši knjižnici. S klikom na gumb Prijava in pravilnim vnosom avtorizacijskih podatkov pridemo v profil Moj COBISS.

Za podaljšanje roka izposoje sledite navodilom na ekranu.

Vse to je možno narediti tudi z mobilnim napravam prilagojeno različico:

mcobissVirtualna knjižnica Slovenije na mobilnih napravah
mCOBISS vam omogoča dostop do informacij v več kot 400 slovenskih knjižnicah. Kadar koli in od koder koli.
Poiščite in rezervirajte knjigo, revijo, časopis, DVD. Podaljšajte rok izposoje. Poglejte, kaj berejo drugi. Izdelajte si seznam priljubljenih knjig in ga delite z drugimi. Poglejte lokacijo knjižnice na zemljevidu in navodila za pot do knjižnice.

Če imate kakršne koli težave pri uporabi storitev, nas lahko pokličete po telefonu ali pa nam vaše vprašanje pošljete po elektronski pošti. Številke in naslovi so na strani s kontakti.

© 2015 Kosovelova knjižica Sežana. Vse pravice pridržane.
Izvedba KREJZI